CattyMan Lollipop Salmon & Crab Lactobacillus

Мікс смаків
Z1716
58,00
грн.
CattyMan ЧУПА-ЧУПС ЛОСОСЬ КРАБ – оригінальні ласощі для котів, справжні м’ясні чупа-чупси на паличці з сиром’ятної шкіри, яку теж можна пожувати. Все їстівне, корисне та неймовірно привабливе на вигляд – ідеальний сюрприз для вашого улюбленця!

Рецепт ласощів посилено комплексом лактобактерій для підтримання балансу мікрофлори кишківника і здорового травлення. Таке частування буде корисним для котів із проблемами травлення, особливо, якщо в улюбленця дієтичний раціон, що не вирізняється різноманітністю. Ласощі CattyMan ЧУПА-ЧУПС ЛОСОСЬ КРАБ рекомендуються для дорослих котів усіх порід і кошенят від 2-х місяців.

У вас вихованець-гурман або кіт із поганим апетитом? Ви перепробували різні ласощі, але вередун продовжує ігнорувати пропоноване частування? Ласощі для котів КеттіМен Lollipop Salmon & Crab привернуть увагу кота не тільки дивовижними запахами м’ясних і рибних ароматів, у звичний ансамбль вплетений ще один інгредієнт – актинідія полігамна або мататабі. Ця рослина впливає на рецептори кота так само, як і котяча м’ята, не викликаючи звикання, але з більшою інтенсивністю. Актинідія досить відома в Японії, Китаї та на Далекому Сході, тому для вашого вихованця вона буде тією бракуючою приправою, яка приверне кота до поїдання ласощів.

Кіт просить ще? ВАЖЛИВО! Пригощайте вихованця правильно: ніколи не замінюйте ласощами повноцінне приймання їжі, особливо коли у кота є проблеми із зайвою вагою. Ласощі – це всього 8-10% від загального добового раціону.

Чому варто купити ласощі для котів КеттіМен Lollipop Salmon & Crab Lactobacillus:
  • смачне м’ясне доповнення до повсякденного меню;
  • допомагає збалансувати раціон кота;
  • підтримання здоров’я травної системи та балансу мікрофлори кишківника завдяки комплексу лактобактерій;
  • добре перетравлюється, легко засвоюється;
  • з високим вмістом легкозасвоюваного білка (яловичина, курка, риба) для підтримки здоров’я та активності вашого улюбленця, зміцнення імунітету;
  • лосось – джерело добре засвоюваного тваринного білка, Омега-3 й Омега-6 жирних кислот, зокрема докозагексаєнової (DHA) та ейкозапентаєнової (EPA), що потрібні для здоров’я шкіри та шерсті котів, нормального обміну речовин і розвитку мозкової діяльності, а також містить фосфор, кальцій, магній, натрій, калій, необхідний для формування міцної мускулатури, та вітаміни групи B;
  • рекомендується для дорослих котів і кошенят від 2-х місяців;
  • може бути корисним для котів, які одужують після шлунково-кишкових розладів і планових операцій, а також улюбленцям із поганим апетитом.

Діаметр ласощів: 3,5-3,7 см.
Довжина палички із сиром’ятної шкіри: 6,5 см.
Інгредієнти
Аналіз
Інструкція

Інгредієнти

ІНГРЕДІЄНТИ: лосось, курка, крабові палички, сиром’ятна шкіра, кукурудзяний крохмаль, актинідія полігамна, екстракт макрелі.

ДОБАВКИ на кг: гліцерин, сорбітол (E420), пірофосфат натрію (E450a), вітамін E (3a700), Lactobacillus Acidophilus (4b1715), Lactobacillus Casei (4b1892), Lactobacillus Plantarum (4b1892), Bifidobacterium Bifidum (4b1890), натуральні харчові барвники.

КАЛОРІЙНІСТЬ: 144 ккал/100 г.

Аналіз

АНАЛІЗ СКЛАДУ: протеїн – 12%, жир – 2,2%, клітковина – 4%, зола – 6%, вологість – 76%.

Інструкція

Для котів і кошенят віком від 2-х місяців.

Дістаньте чупа-чупс і паличку з пакунка. Вставте паличку в торець ласощів. Смаколик готовий!

Кіт просить ще? ВАЖЛИВО! Пригощайте вихованця правильно: ніколи не замінюйте ласощами повноцінне приймання їжі, особливо коли у кота є проблеми із зайвою вагою. Ласощі — це всього 8-10% від загального добового раціону. Завжди забезпечуйте достатній запас свіжої питної води для кота.

НОРМИ ГОДУВАННЯ
1-4 шт. на добу залежно від віку, ваги та темпераменту вихованця.

ЗБЕРІГАННЯ
Закритий пакунок зберігати в сухому прохолодному місці за температури не вище +25°C, уникати потрапляння прямих сонячних променів. Відкритий пакунок зберігати тільки в холодильнику не більше 24 годин.