CattyMan Hairball Care Chicken Bits

Курка
Z1571
97,00
грн.
Ласощі для котів CattyMan КУРКА ВИВЕДЕННЯ ШЕРСТІ містить натуральні олії (курячий жир, риб’ячий жир) і порошок паростків ячменю, які допомагають зменшити формування грудок шерсті в шлунку в котів, знижують випадання шерсті та інтенсивність линяння. Відригування грудочками шерсті – більше не проблема для вашого вихованця! Рекомендується для котів усіх порід, особливо довгошерстих, віком від 2-х місяців.

Ласощі приготовані на основі курячого філе, містять хондропротектори та колаген для здоров’я суглобів і зв’язок, що важливо для кошенят, які ростуть, літніх улюбленців, а також котів великих порід. CattyMan КУРКА ВИВЕДЕННЯ ШЕРСТІ – це зручний спосіб потішити вашого кота смачними та корисними ласощами, допомогти улюбленцю залишатися активним і здоровим.

Кіт просить ще? ВАЖЛИВО! Пригощайте вихованця правильно: ніколи не замінюйте ласощами повноцінне приймання їжі, особливо коли в кота є проблеми із зайвою вагою. Ласощі – це всього 8-10% від загального добового раціону.

Чому варто купити ласощі для котів КеттіМен Hairball Care Chicken Bits:
  • допомагають зменшити й запобігти формуванню грудок шерсті в шлунку в котів;
  • з високим вмістом корисного тваринного білка (куряче філе) для підтримання здоров’я та активності вашого улюбленця, зміцнення імунітету;
  • добре перетравлюються, легко засвоюються;
  • порошок паростків ячменю за складом не поступається свіжій траві, допомагає звільняти шлунок кота від шерсті, покращує процес травлення, а також є додатковим джерелом вітамінів, мінеральних речовин і амінокислот;
  • регуляція линьки, здоров’я шкіри та шерсті завдяки курячому та риб’ячому жиру – джерелам Омега-3 та Омега-6 жирних кислот (лінолевої, докозагексаєнової та ейкозапентаєнової);
  • здоров’я мікрофлори кишківника та травної системи завдяки фруктоолігосахаридам і хролофілу;
  • здоров’я суглобів і зв’язок: містить хондропротектори та колаген, що важливо для кошенят, які ростуть, літніх улюбленців, а також котів великих порід;
  • рекомендуються для дорослих котів і кошенят старше 2-х місяців, особливо для довгошерстих порід.
Інгредієнти
Аналіз
Інструкція

Інгредієнти

ІНГРЕДІЄНТИ: куряче філе, пшеничне борошно, порошок соєвого білка, колаген, кукурудзяний крохмаль, порошок паростків ячменю, курячий жир, риб’ячий жир, котяча м’ята, глюкозаміну гідрохлорид.

ДОБАВКИ на кг: сорбітол (E420), фруктоолігосахариди, пірофосфат натрію (E450a), лимонна кислота (E330), сорбат калію (1k202), дегідроацетат натрію, таурин, вітамін E (3a700), хлорид натрію, хондроїтину сульфат, хлорофіл.

КАЛОРІЙНІСТЬ: 290 ккал/100 г.

Аналіз

АНАЛІЗ СКЛАДУ: протеїн – 24%, жир – 10%, клітковина – 2,4%, зола – 6%, вологість – 35%.

Інструкція

Для котів і кошенят віком від 2-х місяців.

Кіт просить ще? ВАЖЛИВО! Пригощайте вихованця правильно: ніколи не замінюйте ласощами повноцінне приймання їжі, особливо коли у кота є проблеми із зайвою вагою. Ласощі – це всього 8-10% від загального добового раціону. Завжди забезпечуйте достатній запас свіжої питної води для кота.

НОРМИ ГОДУВАННЯ
– для кошенят – 1-10 г на добу;
– для дорослих котів – 10-13 г на добу.

ЗБЕРІГАННЯ
Закритий пакунок зберігати в сухому прохолодному місці за температури не вище +25°С, уникати потрапляння прямих сонячних променів. Відкритий пакунок зберігати тільки в холодильнику не більше 24 годин.